Vrouw neemt zonder overleg buurjongen mee op vakantie: bizar verhaal!

br 1jpg

Er is een video op TikTok geplaatst door een Britse vrouw met een zeer bizar en opmerkelijk verhaal.

Zij vertelt in haar video dat ze ooit besloot om op haar buurjongetje te passen om haar buurvrouw te helpen.

Hoewel het normaal is om op te passen, nam deze oppas een vreemde beslissing. Zonder toestemming van de ouders nam ze het buurjongetje mee op vakantie.

In haar openhartige verhaal op TikTok deelt ze over die gebeurtenis van destijds. ”Ik was 20 en net getrouwd. Ik woonde naast een familie die een zoontje had van twee jaar oud.”

Soms paste ik op hem voor een paar uurtjes om zijn moeder te helpen, die druk was met werken. Maar op een dag vroeg de moeder me of ik op haar zoon kon letten en of hij bij me kon slapen omdat zij een avondje uit wilde gaan.”

”Ik zei dat dat geen probleem was, we kennen elkaar immers goed. Maar ik vertelde er wel bij dat ik de volgende dag op vakantie zou gaan voor een week. Ze moest dus wel op tijd haar zoon ophalen.”

Op een dinsdag werd de hele auto ingeladen en nam ik het jongetje mee, terwijl we in Birmingham woonden en naar Londen reden.

We verbleven in een hotel in Londen, waar we een geweldige week hadden en ik genoot van de tijd met het jongetje dat erg lief was.

De moeder van het jongetje wist echter niet waar haar kind was en ik had zelfs geen telefoonnummer van haar. Ik klopte gewoon altijd aan als ik haar wilde spreken.

Daarnaast had ik geen telefoon meegenomen op vakantie en dus kocht ik een kaart om te laten weten dat we op vakantie waren.

Na een heerlijke vakantieweek was het tijd om naar huis terug te keren. De vrouw was bang dat haar buurvrouw boos zou zijn, maar dat bleek niet het geval te zijn.

De moeder van het jongetje had zelfs de politie niet gebeld en was opgelucht dat haar kind veilig terug was. Ik heb mijn excuses aangeboden, wat ze accepteerde.

Op het platform TikTok heeft een Britse vrouw een video geplaatst met een bijzonder en opmerkelijk verhaal…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven