Monica Geuze zoekt een assistent: Opvallende en gekke taken!

WhatsApp Image 2024 08 07 at 121306jpg

Monica Geuze, die bekendheid verwierf als influencer, heeft een hectisch bestaan en is daarom op zoek naar hulp om haar persoonlijke taken te organiseren.

Ooit een vaste dj voor Ronnie Flex en bekend van haar relatie met Lil Kleine, wist Monica snel populair te worden als YouTuber.

Grote en terechte zorgen om Monica geuze: ‘Die vrouw valt nog eens een keer om’

In januari 2023 besloot ze echter te stoppen met haar dagelijkse vlogs, waarbij ze aangaf behoefte te hebben aan meer privacy.

Hoewel Monica af en toe nog presentatieklussen aanneemt, ligt haar focus nu vooral op haar eigen bedrijf, zoals het lifestylemerk SOPHIA MAE.

Vanwege haar drukke schema als influencer besloot Monica om een persoonlijke assistent in te huren om haar te ondersteunen bij haar dagelijkse taken.

Volgens een bericht zou Monica wel wat ondersteuning kunnen gebruiken bij dagelijkse taken, zoals boodschappen doen en het schrijven van kaartjes naar vrienden en familie, naast andere bezigheden.

Er is een vacature geplaatst voor een ‘personal assistant’ voor Monica Geuze, die taken zoals pakketjes ophalen en brengen op zich zou nemen, naast andere diverse verantwoordelijkheden die op de website vermeld staan.

De vacature beschrijft de behoefte van Monica aan assistentie bij dagelijkse taken, inclusief het organiseren van sociale evenementen en het regelen van huishoudelijke zaken.

Monica hoopt dat een ‘personal assistant’ haar kan ondersteunen bij diverse taken en verantwoordelijkheden, waaronder het regelen van onderhoudswerkzaamheden en andere zaken die betrekking hebben op het huishouden.

“Het verrichten van huishoudelijke taken behoort tot de verantwoordelijkheden, zoals het transporteren van kleding naar de stomerij en het uitvoeren van boodschappen, enzovoort.”

“Een belangrijk aspect van deze rol omvat het versturen van bloemen en/of kaartjes naar vrienden en familie bij speciale gelegenheden. Daarnaast het ophalen en afleveren van pakketjes bij postpunten/kantoor.”

Reality.FBI heeft aangegeven dat de takenlijst voor deze rol is aangepast.

Vanaf nu is Monica zelf verantwoordelijk voor het versturen van kaartjes en bloemen naar vrienden en familie.

Reactie van een volger op de vacature: “Salarisindicatie 500 euro. En vanaf 18 jaar met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.” Interessant, inderdaad.

Monica Geuze, bekend van haar carrière als influencer, heeft een druk leven en zoekt daarom hulp om haar persoonlijke taken…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven