Vrouw laat haar voorhoofd kleiner maken: ‘Het veranderde mijn hele leven’

vhjpg

In de moderne maatschappij, waar esthetische ingrepen steeds gebruikelijker worden, kiezen veel mensen voor plastische chirurgie.

Of het nu gaat om een vermeende te grote neus, overtollig buikvet, of ongewenste verhoudingen van de onderbenen, de mogelijkheden zijn divers.

Een opkomende trend, die vooral bekendheid heeft gekregen via TikTok, is het verkleinen van het voorhoofd.

Een Britse vrouw van 27 jaar, die sinds haar zevende levensjaar onzeker was over de grootte van haar voorhoofd, ontdekte op TikTok verschillende video’s over deze ingreep.

Met het verlangen om iets te veranderen dat haar zelfbeeld had beïnvloed door pesterijen op school, nam ze de beslissing om actie te ondernemen.

Nadat ze uitgebreid onderzoek had gedaan en met een kliniek had overlegd, onderging ze een operatie ter waarde van £9000, bijna €10.000.

Tijdens deze ingreep werd een paar centimeter van het midden van haar voorhoofd verwijderd, evenals twee centimeter van de zijkanten.

Hoewel er littekens waren als gevolg van de operatie, werden deze verhuld door haar lange bruine haar.

Ondanks de pijn en de hoge kosten van de procedure, koestert de vrouw geen spijt van haar keuze.

Ze noemt de impact van de operatie levensveranderend en deelde haar vreugde met de woorden: “I feel so happy now, it’s life-changing. It’s changed my whole life.”

Dankzij de ingreep voelt ze zich nu hersteld en geniet ze van het leven zonder de onzekerheden die haar lange tijd hebben gekweld.

1. Tijdens de ingreep werd een paar centimeter van het midden van haar voorhoofd verwijderd
2. Tijdens de ingreep werd ook twee centimeter van de zijkanten verwijderd.
3. De ingreep kostte bijna 10.000 euro!
4. Deze jonge dame vond haar voorhoofd te groot en niet mooi!
5. Vandaag de dag kan je alles aan je lichaam laten veranderen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven