Harry Mens voelt zich bedrogen door Marianne Timmer: ‘Oneerlijke actie’

mt3jpg

Er leek even sprake te zijn van Harry Mens en Marianne Timmer als nieuw showbizzkoppel, toen ze samen gearmd over de rode loper liepen.

De realiteit bleek echter anders te zijn. Marianne heeft namelijk al anderhalf jaar een relatie, wat een grote verrassing was voor Harry.

In een recent interview met Weekend onthulde Marianne dat ze iemand had ontmoet waar ze het erg gezellig mee had.

“We zijn aan het ontdekken. Je bent geen achttien meer, dus het is maar zien hoe of wat. We zien elkaar af en toe. En dan is het altijd een puzzel, want we hebben allebei bagage natuurlijk,” verklaarde ze.

De partner van Marianne onthult deze week in Story dat zij en Cor van Winkoop al anderhalf jaar een relatie hebben. Cor is geen vreemde voor Marianne en haar ex-man Henk Timmer.

Henk en Cor waren ooit goede vrienden,

Om de tekst te herschrijven en de zinsstructuur te wijzigen, zal ik de voorbeelden volgen waarbij de inhoud behouden blijft, maar de zinnen anders geformuleerd worden.

“`html

Cor deelt mee dat ze momenteel een latrelatie hebben en samenwonen nog niet ter sprake is gekomen.

De reactie van Harry Mens op het nieuws over Marianne’s langdurige relatie was een gevoel van shock, gekwetstheid en bedrog, zoals hij aan Shownieuws kenbaar maakte.

Terwijl hij haar handelen bestempelde als “misselijk” en haar gedrag als “zeer onfatsoenlijk”, beweerde Harry dat zij hem nooit op de hoogte had gesteld van haar relatie toen hij bij haar was.

Harry verklaart dat hij niet eens aan de relatie had willen beginnen als hij dit had geweten. Hij beschouwt het als afgesloten en geeft aan geen behoefte te hebben haar ooit nog te zien.

1. Harry heeft aangegeven dat hij Marianne niet meer hoeft te zien.
2. Hij veroordeelt haar gedrag als ‘uiterst onfatsoenlijk’.
3. Harry is diep geraakt door wat Marianne heeft gedaan.
4. Harry heeft geen positieve woorden meer over voor de schaatster.
5. Hij zegt: “Uiterst onwaardig hoe ze zich jegens mij heeft gedragen.”

“`

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven