Heeft Amy van OG3NE iets veranderd aan haar gezicht? ‘Niet meer te herkennen’

WhatsApp Image 2024 07 25 at 121700 9jpg

Lisa, Amy & Shelley vormen samen OG3NE, een zangtrio dat in Nederland bekend is, mede door hun zussenband.

De oudste van het trio, Lisa, is net 30 geworden. Amy en Shelley zijn tweelingen van 28. Amy lijkt de meest populaire van de drie, vooral op Instagram, met bijna 130.000 volgers.

Vergeleken met Shelley (107.000 volgers) en Lisa (113.000 volgers) heeft Amy’s recente Instagram posts vragen opgeroepen bij haar volgers.

Vijf dagen geleden plaatste ze een foto op haar account die van achteren is genomen, waarin ze omkijkt naar de camera.

Volgers vinden haar onherkenbaar op de foto. Een van hen vraagt: “Wie is dit? Ik zie het echt niet.” En een ander merkt op: “Onherkenbaar!”

In de dagen die volgden, verscheen een nieuwe reeks foto’s waarbij opviel dat haar gezicht op geen van de negen foto’s volledig te zien was.

Dit heeft speculaties aangewakkerd. Er wordt gespeculeerd dat er mogelijkerwijs een cosmetische ingreep heeft plaatsgevonden en dat er zorgen zijn over reacties op haar eerder “onherkenbare” foto.

Anderen zijn van mening dat het toevallig is dat haar gezicht niet volledig in beeld is. Een opmerking van een volger op Instagram luidt:

“Je hoofd staat er niet helemaal op, en ik dacht dat jij goed was in selfies.” Amy reageerde speels:“Heb je iets tegen mensen met korte armen?”

1. Een volger vraagt: “Wie is deze persoon? Het is moeilijk te herkennen.”
2. Vele volgers hebben twijfels over haar foto’s.
3. Haar uiterlijk roept vragen op en men speculeert over cosmetische ingrepen.
4. Op de foto’s lijkt ze bewust haar gezicht te verbergen voor de camera.
5. Het lijkt er sterk op dat ze cosmetische veranderingen heeft laten doen…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven