Dit kan je overkomen: Vrouw niet meer te herkennen na tandimplantaten!

tijpg

In San Antonio, Verenigde Staten, heeft Jessica Macko (44) een opmerkelijke ervaring meegemaakt na het plaatsen van All-on-4 tandimplantaten.


Deze methode, bedoeld om ernstig beschadigde of ontbrekende tanden te vervangen met vier implantaten, leek de beste optie na jaren van tandbederf voor Macko.


Ondanks waarschuwingen van medische professionals over mogelijke kneuzingen, was de pijn en de omvang van de blauwe plekken bovenmatig volgens Macko.


Slechts vier dagen na de ingreep plaatste Macko een video op social media waarin ze haar zwaar gekneusde gezicht toonde en vroeg naar de ervaringen van anderen.


De dieppaarse kneuzingen, van kin tot nek en zelfs onder haar ogen, verspreidden zich snel en verergerden elk uur.


Twee weken later waren de zwellingen en blauwe plekken aanzienlijk verminderd, ondanks de hevige reactie.

Macko zou de behandeling nog steeds aanbevelen ondanks de onprettige ervaring, ervan overtuigd dat haar extreme reactie een uitzondering was.


Ze legde uit dat hoewel artsen haar hadden gewaarschuwd voor mogelijke kneuzingen, de werkelijke ervaring veel heftiger was dan ze had verwacht, met blauwe plekken die al op de dag na de ingreep begonnen, haar gezicht lieten zwellen en snel verergerden, wat haar grote angst aanjoeg.

1. Ondanks alles raadt ze de behandeling nog steeds aan…
2. Haar situatie wordt door haar als een uitzonderlijk geval beschreven:
3. Wil je mooi zijn, dan moet je wellicht pijn doorstaan???
4. Een mooi en stralend gebit vergt soms enige opoffering…
5. Deze vrouw vraagt online om ervaringen van anderen..

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven