Vrouw trouwt man met overgewicht: ‘Mensen zeiden dat ik uit was op zijn geld’

sijpg

Sienna Keera, 27, besloot om helemaal vanuit Sydney in Australië naar Londen te verhuizen om bij haar echtgenoot George Keywood te wonen. Ondanks hun gelukkige relatie, worden ze geconfronteerd met gemene opmerkingen online.

Een vrouw uit Australië, die naar Engeland is verhuisd om bij haar vriend te gaan wonen nadat ze contact met hem had gezocht via privéberichten, heeft gereageerd op negatieve opmerkingen waarin wordt beweerd dat ze alleen geïnteresseerd is in zijn geld.

Sienna Keera, 27, afkomstig uit Sydney, ontmoette haar huidige man George Keywood nadat ze onder de indruk was van zijn personage in de Britse documentaire People Just Do Nothing.

Nadat ze de komedie had gezien over een illegale radiozender genaamd Kurupt FM, voelde Sienna zich aangetrokken tot het karakter Craig, gespeeld door George.

Sienna deelde haar verhaal met het tijdschrift Take 5 en omschreef hem als “een man met een maatje meer en prachtige ogen.”

Na hun ontmoeting in 2018 zijn ze nu getrouwd en hebben ze een tweejarige zoon genaamd Oliver.

Echter worden ze dagelijks geconfronteerd met vermoedens dat Sienna onmogelijk van George zou kunnen houden.

Hoewel ze momenten uit hun relatie delen op TikTok, ontvangen ze reacties die suggereren dat alles slechts een ‘publiciteitsstunt’ is.

Sienna deelde dat iemand haar had verteld: “Knipper drie keer met je ogen als je tegen je wil wordt vastgehouden.”

Sienna heeft onthuld dat zij degene was die George als eerste benaderde, ondanks wat de trollen beweerden.

Zij voelde zich steeds meer tot hem aangetrokken terwijl ze naar zijn show keek, dus besloot ze hem op Instagram een berichtje te sturen waarin ze hem “hilarisch” noemde.

Toen George antwoordde, begonnen ze met elkaar te praten en volgens Sienna werd het al snel een flirtig gesprek.

“Toen we begonnen te praten op Instagram, denk ik dat wat ons echt verbond was dat we zoveel gemeen hadden.”

Na ontdekking van gedeelde creatieve passies en sterke ambities voor succes, vormde dit de basis van hun relatie.

Sienna besloot in haar eentje Londen, Amsterdam en Parijs te bezoeken na de annulering van de vakantieplannen met haar vriendin.

Tijdens haar reis had Sienna als doel George in het Verenigd Koninkrijk te ontmoeten voor hun eerste ontmoeting.

Sienna maakte de afspraak met George om hem voor het eerst persoonlijk te ontmoeten in Londen, wat resulteerde in een uitnodiging bij haar AirBnB.

Tijdens haar herstel van de jetlag, voelde Sienna zich erg nerveus terwijl ze wachtte op George die de volgende dag zou arriveren.

Na het openen van de deur voor hem, voelde ze zich echter meteen op haar gemak.

Gedurende de volgende dagen bezochten ze samen de Tate Modern en gingen ze uit eten waarbij ze elkaar beter leerden kennen.

De sterke band die ze voelden leidde ertoe dat Sienna George uitnodigde om deel te nemen aan haar zes weken durende Europese tour.

Tijdens hun reis door Frankrijk en Nederland begonnen ze te praten over hun toekomstige relatie als Sienna terug zou zijn in Australië.

George twijfelde over verhuizen naar Australië omdat dit impact zou hebben op zijn acteercarrière en een nieuwe start zou betekenen.

Na een grondig gesprek besloot Sienna haar leven radicaal te veranderen en naar Londen te migreren.

Zodra ze terugkeerde in Australië, vroeg ze direct een visum aan voor het Verenigd Koninkrijk en deelde ze haar ouders mee dat ze definitief wilde verhuizen naar Londen.


In de nasleep van de eerste schok en na een ontmoeting met George via Skype, deelt Sienna mee dat haar vader en moeder hun relatie hebben goedgekeurd.


Spoedig na hun verhuizing zijn Sienna en George naar Venetië gereisd, waar hij haar ten huwelijk vroeg. Al snel daarna raakte ze in verwachting van hun eerste kind.


Toch moeten Sienna en George nog steeds omgaan met beledigingen van mensen die beweren dat hun relatie alleen draait om bekendheid. Sienna erkent dat George beter kan omgaan met deze situaties vanwege zijn ervaring in de entertainmentindustrie.


Met de tijd heeft Sienna geleerd hoe ze negatieve opmerkingen kan negeren en richt ze zich op de vele steunbetuigingen die ze krijgt.


“Na de bruiloft voel ik echt dat we de kritiek van de haters hebben weerlegd. Velen beweerden dat ik enkel op geld uit was, maar eigenlijk draait het om het leven!”


Zij verklaarde: “Het nemen van een risico in de liefde, zoals ik heb gedaan, loont niet altijd – maar ik ben enorm dankbaar dat mijn sprong in het diepe dat wel heeft gedaan.”


1. Er werd gedacht dat dit een publiciteitsstunt was…
2. Er zijn twijfels over haar liefde voor hem…
3. Er wordt gespeculeerd dat ze bij hem is vanwege zijn roem…
4. Het koppel ontvangt veel negatieve reacties.
5. Voor haar draait het niet om het geld, maar om zijn hart…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven