Drie mensen wonen samen en delen bed en eten: ‘Liefde is voor iedereen anders’

WhatsApp Image 2024 07 19 at 164226jpg

In een uniek verhaal over hedendaagse vormen van relaties tonen twee vrouwen en een man hoe zij hun ervaring met een driehoeksverhouding beleven, met de nadruk op dat hun band niet verschilt van traditionele monogame relaties.


Alana en Kevin ontmoetten Megan via de datingapp 3Fun, die gericht is op mensen met diverse relatiewensen.


Wat begon als een zoektocht naar iets ‘leuks’, groeide al snel tot een diepere connectie toen het trio elkaar beter leerde kennen.


Drie jaar later vormen ze een hecht trio, delen ze een bed, eten ze samen en hebben ze zelfs gezamenlijk een huis gekocht.


Voor hen voelt deze situatie volkomen normaal en beschouwen ze het als een vanzelfsprekende uitdrukking van hun liefde en verbondenheid.


“Mijn verlangen om mijn horizon te verbreden bracht me tot dit punt,” legt Megan uit. “Ik voelde nieuwsgierigheid naar beide geslachten en was nieuwsgierig naar nieuwe situaties. Toen ik dit met Kevin besprak, stond hij open voor het experiment.”


In het begin was het een avontuur, maar geleidelijk ontstond de wens om een langdurige verbinding te creëren.


Na intensief contact van een maand ontstond er een sterke aantrekkingskracht tussen hen. Een ontmoeting in een café bevestigde hun gevoelens en ze besloten als trio verder te gaan.


Zij delen regelmatig hun reis op sociale media, inclusief TikTok (@campthrouple), waar zowel positieve als negatieve reacties op volgen.

Ondanks nieuwsgierigheid naar hun levensstijl en advies, zijn er kritische geluiden, vooral vanuit religieuze hoek.

“Verschillende vormen van liefde en relaties bestaan,” verklaart Alana. “Elke relatie is uniek en er is geen one-size-fits-all benadering als het gaat om liefde.”

Hun verhaal werpt een nieuw licht op relaties en genderdynamiek. Het trio legt de nadruk op gelijkwaardigheid, respect en open communicatie in hun relatie.

Zij delen niet alleen fysieke ruimtes, maar ook emotionele banden en verantwoordelijkheden, wat verder gaat dan een oppervlakkige verbintenis en…

Er is een alternatief voor traditionele monogamie beschikbaar.

De symbolische stap in hun relatie werd gezet toen ze gezamenlijk een huis kochten, waardoor hun toewijding aan elkaar werd versterkt.

Als een team navigeren ze door het leven, gesteund door vrienden en medestanders die hun keuze voor een polyamoreuze relatie respecteren.

Ondanks zorgen over de levensduur van hun relatie op lange termijn, zijn ze vastbesloten om samen te groeien en uitdagingen samen aan te gaan.

Zij zijn van mening dat openheid en eerlijkheid essentieel zijn voor het handhaven van harmonie in hun driehoeksverhouding.


Ze streven ernaar als pioniers van een alternatieve liefdesvorm begrip te bevorderen en anderen aan te moedigen om hun eigen pad te volgen in liefde en relaties.


1. In haar idee stond haar partner wel open…
2. Openheid en eerlijkheid zijn de kern van hun driehoeksverhouding…
3. De aanschaf van een huis symboliseert een stap in hun relatie.
4. Ze willen laten zien dat liefde in verschillende vormen bestaat.
5. Op hun Instagram gunnen ze volgers een glimp van hun unieke relatie.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven