Alistair Overeem zegt dat zijn dochter anders is beïnvloed: ‘Ik noem haar geen jongen’

WhatsApp Image 2024 07 19 at 134715jpg

Er is veel bekendheid rondom de Nederlandse MMA-vechter en kickbokser Alistair Overeem. Hij heeft het voormalige Strikeforce-kampioenschap in het zwaargewicht op zijn naam staan en behaalde in december 2010 de overwinning in de K-1 World Grand Prix.

Met deze prestatie werd hij de eerste atleet ooit die wereldkampioen werd in zowel MMA als K-1, wat hem veel respect heeft opgeleverd in de wereld van vechtsport.

Tijdens de Jaxxon Podcast van vorige week, waar Alistair aanwezig was samen met mede-UFC-vechters Rampage Jackson en Luke Rockhold, ontstond er een opmerkelijk gesprek.

De zeventienjarige oudste dochter van Alistair, Storm Overeem, wenst zich te identificeren als man. Tijdens de podcast deelde Alistair echter dat hij hiermee niet akkoord gaat.

In een podcast onthulde hij dit over zijn dochter: “Ze wordt beïnvloed door ‘extreem linkse’ ideeën en dit komt voornamelijk doordat ze acht uur per dag op haar telefoon doorbrengt.”

Hij deelde verder in de podcast: “Maar het grootste probleem is met mijn oudste kind. Ze begint te denken dat ze mijn zoon is en ze wordt volledig meegesleept door ‘woke onzin’. Als het niet zo tragisch was, zou het eigenlijk komisch zijn.”

“Haar telefoonverslaving leidt haar eigenlijk tot hersenspoeling gedurende zes tot acht uur per dag. Je kunt voelen hoe je wilt voelen en je kunt zijn wie je maar wilt. Dit is extreem links.”

Hij vermeldt ook dat zijn dochter niet op zijn steun kan rekenen en bespreekt zijn plannen om dit zorgwekkende probleem aan te pakken:

Wil jij hier graag samenwerken? Dan hoor ik dat graag van je. We kunnen dit idee verder bespreken en bekijken hoe we kunnen bijdragen.”

“We zouden ons kunnen concentreren op de positieve kanten van dit project. Het is belangrijk om samen te werken en nieuwe oplossingen te vinden.”

1. Hij maakt duidelijk dat hij zijn dochter niet zal steunen.
2. Hij is het niet eens met de beslissing van zijn dochter om zich als man te identificeren:
3. Hij beweert dat zijn dochter beïnvloed is door extremistische stromingen.
4. Hij deelt zijn aanpak om met zijn dochter het probleem aan te pakken:
5. Alistair staat absoluut niet achter zijn dochter en zal haar niet steunen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven