Vrouw trouwt met haar droomman: ‘Ze noemden me een golddigger’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 122831jpeg

Sienna Keera, 27, heeft besloten om vanuit Sydney naar Londen te verhuizen om daar bij haar man George Keywood te gaan wonen. Hoewel het stel gelukkig is met hun relatie, worden ze geconfronteerd met gemene opmerkingen op social media.

Een vrouw is onlangs naar Londen verhuisd om bij haar vriendje te zijn, nadat ze zijn aandacht had getrokken in privéberichten. Ze heeft nu gereageerd op de negatieve reacties die suggereren dat ze alleen bij hem is vanwege zijn financiële situatie.

Sienna Keera, 27, afkomstig uit Sydney, kwam haar huidige echtgenoot George Keywood tegen nadat ze onder de indruk was geraakt van zijn personage in de Britse documentaire People Just Do Nothing.

Nadat ze de komedie had bekeken over een illegale radiozender genaamd Kurupt FM, voelde Sienna zich aangetrokken tot het personage Craig, gespeeld door George.


Sienna heeft haar verhaal met het tijdschrift Take 5 gedeeld en beschreef de man als “een man met een maatje meer en prachtige ogen.”


Nadat ze elkaar in 2018 hebben ontmoet, zijn ze inmiddels getrouwd en hebben een tweejarige zoon genaamd Oliver.


Echter, ze ervaren dagelijks negatieve reacties van mensen die twijfelen aan Sienna’s liefde voor George.


Het stel deelt delen van hun relatie op TikTok, maar ontvangen vaak reacties die twijfelen aan de oprechtheid van hun relatie. Er wordt gesuggereerd dat het allemaal een ‘publiciteitsstunt’ is.

Sienna deelde een ervaring waarbij iemand haar adviseerde om te knipperen met haar ogen als een signaal van ontvoering.

Het bleek echter dat Sienna degene was die de eerste stap zette richting George.

Tijdens het kijken naar zijn show, begon ze zich tot George aangetrokken te voelen, waarna ze hem op Instagram opzocht en een bericht stuurde om hem te laten weten dat ze zijn humor op prijs stelde.

George reageerde verrassend en dit leidde tot een flirterig gesprek tussen hen, volgens Sienna.

“Nadat we begonnen te communiceren op Instagram, voelde ik dat onze vele overeenkomsten ons echt verbonden.”

“We kwamen al snel tot de ontdekking dat onze gedeelde creativiteit en vastberadenheid om succesvol te zijn onze relatie solide maakten.”

Sienna had het plan om samen met haar vriendin Europa te ontdekken. Toen haar vriendin toch moest afzeggen, besloot Sienna om alleen Londen, Amsterdam en Parijs te bezoeken.

Zij was vastbesloten om George voor het eerst te ontmoeten bij haar aankomst in het Verenigd Koninkrijk.

Met een berichtje regelde Sienna de ontmoeting met George in Londen, waar ze hem uitnodigde bij haar AirBnB voor zijn eerste echte ontmoeting met haar.

Na aankomst in Londen was Sienna nerveus terwijl ze wachtte op George, maar zodra ze de deur opendeed, voelde ze zich meteen op haar gemak.

Tijdens hun dagen samen in Londen bezochten Sienna en George de Tate Modern en hadden ze de kans om elkaar beter te leren kennen tijdens gezamenlijke maaltijden.

Sienna en George hadden meteen een goede klik, dus Sienna nodigde George uit om met haar mee te gaan op haar zes weken durende tour door Europa.

Tijdens hun reis door Frankrijk en Nederland begonnen Sienna en George te praten over de toekomst van hun langeafstandsrelatie zodra Sienna weer terug zou zijn in Australië.

George twijfelde of het verhuizen naar Australië wel de juiste keuze zou zijn, gezien de impact op zijn acteercarrière als hij daar opnieuw zou moeten beginnen.

Nadat ze uitgebreid hadden gesproken, besloot Sienna een drastische verandering in haar leven aan te brengen en te verhuizen naar Londen.


In Australië aangekomen, diende ze onmiddellijk een visumaanvraag in voor het Verenigd Koninkrijk en kondigde ze aan aan haar ouders dat ze permanent naar Londen zou verhuizen.


Nadat ze de eerste schok te boven waren gekomen en George via Skype hadden ontmoet, verklaart Sienna dat haar ouders hun relatie hebben goedgekeurd.


Kort na hun verhuizing gingen Sienna en George naar Venetië, waar hij haar ten huwelijk vroeg. Enkele maanden later ontdekten ze dat ze hun eerste kind verwachtten.


Echter moeten ze nog steeds omgaan met negatieve reacties die beweren dat hun relatie oppervlakkig is. Sienna geeft toe dat George beter bestand is tegen deze kritiek vanwege zijn ervaring in de entertainmentindustrie.


Terwijl de tijd verstrijkt, heeft Sienna geleerd te focussen op de vele positieve berichten in plaats van de negatieve opmerkingen.


“Nu we getrouwd zijn, heb ik echt het gevoel dat we de kritiek van de haters weerleggen. Iedereen beweerde dat ik een ‘golddigger’ was en alleen voor het geld ging, maar in werkelijkheid gaat het om het leven!”


Ze zei: “Het risico nemen in de liefde zoals ik deed, loont niet altijd – maar ik ben zo dankbaar dat mijn sprong in het diepe dat wel deed.”


1. Velen dachten dat er hier sprake was van een publiciteitsstunt…
2. Mensen geloven niet dat ze verliefd op hem is geworden..
3. Velen denken dat ze bij hem is vanwege de roem…
4. Het koppel krijgt behoorlijk wat negatief commentaar.
5. Het gaat haar niet om het geld, het gaat haar om zijn hart…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven