Vreemde verhalen over Ronald Koeman: ‘Hij gedroeg zich niet altijd netjes’

kojpg

Tijdens de voorbereidingen voor het aankomende EK 2024, dat over enkele dagen begint, is bondscoach Ronald Koeman druk in de weer.


Intussen heeft zijn vrouw Bartina, met wie Ronald al vele jaren gelukkig is, recentelijk een openhartig gesprek gevoerd.


Allereerst bracht Bartina enkele dagen geleden het verdrietige nieuws naar buiten dat haar borstkanker is teruggekeerd en nu door artsen als chronisch wordt beschouwd.


”Ik ben momenteel stabiel. Er zijn wel vier, vijf planken met medicijnen. Je kunt er oud mee worden. Dat geeft mij een fijn, positief gevoel,” vertelde Bartina aan VROUW Magazine.


Het echtpaar verblijft in Spanje, waar ze genieten van hun leven. Bartina deelde ook wat details over hun relatie, die momenteel stabiel is, maar dat is niet altijd het geval geweest.

Na een tijdje ontmoette ik iemand die ik erg leuk vond. Het kan zijn dat dit kwam doordat ik op dat moment niet genoeg aandacht kreeg van Ronald, waardoor ik er meer op inging.

Uiteindelijk koos Bartina ervoor om haar man trouw te blijven, in tegenstelling tot haar echtgenoot Ronald.

Hij is niet altijd een heilig boontje geweest, volgens Bartina heeft hij veel verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij mogelijk een keer ‘een avontuurtje gehad’.

Volgens Bartina is dat eigenlijk normaal. Niet dat we een open relatie hebben, maar de mens is niet altijd volledig monogaam in het leven.

Bartina sluit de openbaring af met de woorden ”Nu we ouder worden, ligt dat wel achter ons”.

1. Of haar echtgenoot Ronald nou blij is met deze onthullingen…
2. Volgens Bartina is hij geen heilig boontje geweest!
3. Waarom zou je deze informatie delen met de buitenwereld?
4. Waarom deze persoonlijke onthullingen delen?
5. Nou fijne echtgenoot dan die Ronald Koeman…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven