Boer Harm krijgt concurrentie: Bekijk de trekkers met boerin Trien!

WhatsApp Image 2024 06 25 at 202202jpg

Een mysterieuze verschijning op het platteland van Nederland, Boer Harm, wordt steeds bekender, maar zijn ware identiteit blijft verborgen achter een boerenmasker.

Gedachten over wie hij werkelijk is, gaan in het rond. Eerder dachten sommigen dat producent David Bouman de persoon achter het masker was vanwege overeenkomende tatoeages en andere aanwijzingen.

Echter, recente beelden tonen Harm en Bouman samen backstage, wat zorgt voor verwarring en het voortzetten van de zoektocht.

En terwijl dit alles gaande is, betreedt een nieuwe speler het toneel: Boerin Trien, mogelijk gerelateerd aan boer Harm.

Haar intentie lijkt te zijn om te profiteren van Boer Harm’s populariteit door haar eigen muzikale pad te betreden met het lied ‘Trekkers Kiek’n’.


“Of Boer Harm Boerin Trien ziet zitten, of wat hij van haar muzikale pogingen vindt, blijft onduidelijk. Haar accent zit goed, maar of het masker past, is nog maar de vraag.”


“Nu staat de gemeenschap voor een keuze: wordt Boerin Trien net zo’n fenomeen als Boer Harm, of is haar ster net zo snel gedaald als dat hij rees?”


“We zullen het antwoord vinden na het bekijken van haar videoclip. Wat denk jij? Zal Boerin Trien het platteland net zo veroveren als haar voorganger?”

1. Misschien een idee om een duetje te doen saampjes…
2. Boerin Trien heeft uiteraard ook een videoclip:
3. Trien gaat liever trekkers kieken met iemand!
4. Gaat deze boerin net zo populair worden als boer Harm?
5. Bekijk de videoclip van boerin Trien:

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven