Vrouw leent haar man uit: ‘Hij denkt anders’

ly 1jpg

Een onverwacht succesverhaal begon voor Laura Young toen ze besloot haar echtgenoot te verhuren voor allerlei klusjes.

Met een tarief van 45 euro per klus en een drukke agenda bleek de ‘verhuurservice’ van Laura en James Young al snel populair te worden.

Het idee ontstond nadat Laura geïnspireerd werd door een verhaal over een man die zijn brood verdiende met het monteren van meubels bij anderen.

Ze plaatste advertenties op sociale media en een lokale app waarin ze de diverse vaardigheden van James aanprees, van klussen tot schilderen en decoreren.

Binnen korte tijd had James zijn eerste klanten en groeide zijn werkweek uit tot zes dagen, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. De aanvragen stroomden binnen en ze moesten zelfs opdrachten afwijzen door de overweldigende vraag.

James voert verschillende klussen uit, van het ophangen van tv’s en gordijnen tot het renoveren van ruimtes, en zijn diensten zijn beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen.

In hun onderneming is James druk met de klussen bezig terwijl Laura de sociale media en de website beheert.

Het succes overweldigde het echtpaar. Laura merkte op: “Ik had nooit gedacht dat het zo’n vlucht zou nemen.”

”We zijn pas vier maanden bezig en James werkt nu zes dagen per week. We moesten zelfs opdrachten afwijzen en onze werktijden aanpassen, dus werken we nu van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur.”

Vlak voor de kerstperiode introduceerden ze een nieuwe dienst: het installeren van feestverlichting binnen en buiten, wat ook een groot succes bleek te zijn met nog meer werk en verzoeken.

Ondanks het drukke schema hebben Laura en James nog geen tijd gehad om hun eigen bouwplannen uit te voeren.

Laura legt uit dat James zijn magazijnbaan opgaf om fulltime voor hun drie kinderen te zorgen, waarvan er twee autisme hebben.

In het verleden werd autisme bij James vastgesteld, maar hij vond steeds voldoening in het uitvoeren van bouwwerkzaamheden. Laura zegt: “Zijn vaardigheden in bouwen zijn indrukwekkend en hij volgt instructies nauwkeurig.”

“Hij heeft een zeer gestructureerde denkwijze en kan creatief zijn. Zijn perspectief is uniek.” Deze eigenschappen hebben zeker bijgedragen aan het succesvol zijn van hun bedrijf.

Slechts enkele dagen na de start van hun onderneming stroomde Laura’s inbox vol met vragen over James’ werk, zelfs van mensen die op grote afstand wonen.

Hoewel ze geen elektrische en loodgietersdiensten aanbieden, hanteren ze een uurtarief van 45 euro en een dagtarief van 290 euro.

Laura en James zijn bekend met de financiële uitdagingen van het opvoeden van kinderen met speciale behoeften, en daarom geven ze korting aan mensen uit de zorgsector, 65-plussers, gehandicapten en mensen met universeel krediet.

Deze aanpak heeft niet alleen lokaal hun populariteit vergroot maar heeft ook hun reputatie versterkt als betrouwbare en meelevende serviceproviders.

1. Hij nam zelfs ontslag om dit te gaan doen.
2. De inbox stroomt vol volgens het stel.
3. Volgens haar volgt haar man instructies nauwgezet op.
4. Ze hebben op slimme wijze besloten om dit te gaan doen!
5. Zijn diensten zijn beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven