Bezoeker vraagt Efteling om iets te doen aan het lawaai van kinderen

eff 1jpg

Op social media is er ophef ontstaan door een video van een bezoeker van de Efteling die haar ongenoegen uit over schoolreisjes.

RedNes plaatste onlangs een video op TikTok waarin ze haar bezoek aan het pretpark deelt en laat weten dat het voor haar een nachtmerrie werd door de vele luide schoolkinderen.

“Geachte Efteling, ik heb een verzoek aan u,” begint ze haar betoog, terwijl ze opgenomen wordt vanuit een Gondoletta-bootje. Ze stelt voor om het park enkele dagen exclusief open te stellen voor schoolreisjes.

Haar motivatie? “Als gewone bezoeker ondervind ik ernstige overlast van de schoolkinderen tijdens de bezoeken. Ze maken veel lawaai en het is overal erg druk,” legt ze uit.

Naar eigen zeggen vertelde een medewerkster haar dat er maar liefst vijfduizend extra kinderen in het park waren, boven op de reguliere bezoekers.

“Voor de normale bezoeker die gewoon wil genieten met haar kinderen, is dit niet meer mogelijk,” voegt ze toe. Daarom pleit ze voor dagen waarop alleen schoolreisjes zijn toegestaan.

“Het is opmerkelijk hoeveel lawaaierige kinderen er om je heen zijn, zonder dat het de gewone bezoekers stoort. De wachtrijen zijn buitensporig lang, dit is niet gebruikelijk.”

De video is al meer dan 250.000 keer bekeken in korte tijd. Op dit moment biedt de Efteling aantrekkelijke kortingen voor schoolreizen door basisscholen een forse korting aan te bieden, van 51 euro per persoon naar slechts 22 euro per persoon.

1. De video van de dame gaat viraal op TikTok!
2. Deze bezoeker heeft het helemaal gehad met kinderen
3. Naar eigen zeggen zijn normale bezoekers de dupe…
4. Tja hoe moet je correct antwoorden op deze video haha!
5. De vrouw heeft het helemaal gehad met schoolreisjes!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven