Vrouw heeft geen vriendje omdat ze heel knap is: ‘Het is soms best eenzaam’

WhatsApp Image 2024 06 07 at 092613jpeg

Op TikTok vinden veel influencers tegenwoordig hun weg naar succes. Ze hebben allemaal een unieke uitstraling maar delen een gemeenschappelijk verlangen naar aandacht.

Voor sommige influencers is het echter niet zo gemakkelijk om die aandacht te trekken. Ze nemen soms extreme maatregelen om in de schijnwerpers te staan, vaak met controversiële opmerkingen.

Neem bijvoorbeeld Ashley, een TikTokker die recentelijk opschudding veroorzaakte met haar opmerkingen over haar liefdesleven.

Zij beweert dat zij “erg single” is omdat mannen “bang” zijn voor haar schoonheid en intelligentie en deelt dat haar volgers verrast zijn dat zij nog steeds alleen is.

Een romantische relatie aangaan is iets waar mannen geen moeite voor doen, ondanks hun bewondering voor haar schoonheid.


Sinds acht maanden heeft ze geen man meer in haar leven, en dit wijt ze aan haar eigen uiterlijk. Mannen vinden haar te knap en zetten daarom geen verdere stappen.


“Mannen zien me slechts als een fantasie, waardoor ze de stap niet durven te maken,” onthult ze. Zij merkt op dat de mannen die wel contact zoeken, volgens haar allemaal als “ugo” of “weirdo” worden beschouwd.


Dit gevoel van eenzaamheid raakt haar diep, en ze deelt: “Het is een eenzaam leven, zeker als je weet wat je waard bent.”


Ondanks mogelijk ongeloof in de reacties, begrijpen veel vrouwen haar standpunt en tonen empathie jegens Ashley.

@ashbabank

lonely life when you know your worth😮‍💨

♬ original sound – A$H

1. Volgens haar is het eenzaam omdat ze weet wat ze waard is… 2. Mannen zijn volgens haar bang voor haar schoonheid 3. Mannen zijn bang omdat ze te knap en te slim is 4. Zou bijna medelijden met haar krijgen.. 5. Meid wat ontzettend sneu voor je!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven