Vrouw kan geen baan vinden omdat ze erg aantrekkelijk is: ‘Mijn uiterlijk heeft veel invloed op mannen’

WhatsApp Image 2024 06 02 at 112102jpg

Amy legt uit dat het haar niet lukt om werk te vinden omdat ze te knap is. Het lijkt tegenwoordig haast zeldzaam als een vrouw haar inkomen verdient met een ‘normale baan’.

Meer en meer vrouwen kiezen ervoor om makkelijk geld te verdienen via platforms waar ze hun vormen tonen in weinig verhullende kleding.

Dit kan aanzienlijke inkomsten opleveren, waardoor velen niet meer de drang voelen om ‘echt’ te werken. De Amerikaanse Amy Kupps verdient behoorlijk wat geld op een populair platform.

Volgens haar doet ze dit niet omdat ze dat wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze zou eigenlijk niets liever willen dan een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een reguliere baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden leidinggevenden tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.”

Volgens Amy, raakte de manager helemaal van streek tijdens een sollicitatie in een winkel. Hij kon alleen maar naar haar borsten staren en begon te zweten, vertelt ze. Het bleef echter niet alleen bij kijken.

Tijdens het gesprek wilde de manager snel naar het toilet. Toen hij opstond, merkte Amy al snel iets ongepast aan zijn broek op. Vervolgens vertelde hij haar dat ze geen kans maakte, omdat ze beter als model kon werken.

Zelfs bij andere sollicitaties liep het niet anders. Tijdens haar sollicitatie bij Mercedes staarden de monteurs zo intens dat ze een auto tegen de garagedeur lieten botsen. Amy is van mening dat haar lichaam mannen fascineert.

Onderaan vind je een afbeelding van Amy Kupps, zodat je zelf kunt oordelen of ze echt te aantrekkelijk is om werk te vinden, of gewoon ongeïnteresseerd.

1. Ze wil zo graag een normale baan maar is gewoon te knap…
2. Oordeel zelf, te knap of gewoon te lui…?
3. Naar eigen zeggen is het altijd al een probleem geweest.
4. Het is volgens haar een feit dat ze gewoon TE knap is..
5. Dit is toch wel erg zielig voor haar…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven